Productie publicitara Bacau Tel: 0772035508
Literele volumetrice

Literele volumetrice

Literele volumetrice

Cea mai populara metoda de promovare a brand-ului sau a serviciilor firmei dvs.  o reprezinta literele volumetrice. Aceste litere volumetrice pot fi :

  • Din plexislass ( puteti opta pentru iluminare led sau fara)
  • Din polistiren ( puteti opta pentru fete de plexiglass sau fara, sau pentru iluminarea cu led, in sistem halou)
  • Din PVC (fara iluminare)
  • Din neon modelat

In functie de fatada firmei dvs. si cu ajutorul unei fotografii a acesteia, puteti apela firma noastra pentru a va propune cele mai bune modele de litere volumetrice in Bacau, si nu numai.

Noi venim cu solutii optime , luand in calcul importanta unicitatii brand-ului dvs , pentru a se face o diferenta clara intre firma dvs. si firmele competitorilor dvs.

Pentru a avea cel mai bun rezultat trebuie sa se tina cont de culoare, forma, dimensiuni, precum si de buget si impactul asupra posibililor clienti, Realizarea literelor volumetrice necesita o atentie sporita , cu un proiect de grafica facut in prealabil, astfel incat produsul final sa fie cel pe care dvs. il doriti. Intotdeauna ideile prind contur in functie de necesitatile publicitatii firmei.

Literele volumetrice au ca si avantaj vizibilitatea la orice ora a brand-ului dvs., datorita efectelor 3D, vazute din diferite unghiuri. De asemenea, puteti avea certitudinea ca acestea au durabilitate in timp datorita tipului de materiale folosit, precum si datorita calitatii acestora.

Intotdeauna ajuta acest timp de publicitate pentru ca publicul tinta este unul mare, datorita vizibilitatii mare a literelor volumetrice. Acestea se vor amplasa in cele mai optime locuri ( cu vizibilitate mare, in locurile luminoasa, cu un vad mare).

Cu ajutorul literelor volumetrice se pot realiza nu numai reclamele luminoase, ci si cifrele aniversare, mesajele aniversare, serviciile ofertite.

Apelati la firma noastra cu incredere pentru a va putea pune in practica ideile dvs. cu ajutorul experientei noastre vaste, in domeniul productiei publicitare.

No comments yet.

Leave a Reply