Acestea pot fi din polistiren vopsit sau din plexiglass, cu laterale din pvc, din aluminiu cu fete din plexiglass sau integral din plexiglass,  iluminate din spate sau din fata(tip halou). Literele volumetrice aduc calitate afacerii dumneavostra si vor impresiona mereu prin unicitate.

Literele volumetrice luminoase si neluminoase se realizeaza din materiale diferite si pentru toate domeniile de utilizare. Sunt produse publicitare cu efect deosebit. Astfel veti reusi sa creati un impact vizual major asupra afacerii dumneavoastra, atat ziua cat si noaptea.

Realizarea literelor luminoase necesita o atentie deosebita la detalii si un proiect realizat in prealabil pentru a obtine un produs final cum v-ati dorit cu efectul scontat. In functie de optiunile dumneavoastra si de scopul acestora, literele volumetrice pot fi realizate din diverse materiale si sub nenumarate forme.

Literele volumetrice pot fi:

– din polistiren, cu sau fara fete de plexiglass si se poate opta pentru iluminare cu led in sistem halou;
– din plexiglass cu sau fara iluminare led;
– din PVC, fara iluminare;
– din neon modelat.

Avand aceste tipuri de litere volumetrice ca baza, se pot realiza o multitudine de tipuri de iluminari si volumetrii.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”2″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/studioul/benere.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]