Inchideri terase

Esti obisnuit sa bei cafeaua pe terasa sau in foisorul din curte ? Te incurca vremea rece, nu-i asa? Studioul de Print are solutia ! Executam inchideri de terase, foisoare dupa dimensiunile locatiei dumneavoastra. Materialul este creat pentru a rezista intemperiilor (ploaie, zapada, vant).

Acesta este punctul nostru forte in prezent. Ofertele noastre sunt de la pereti de vant din krystal transparent, cu bride si capse, pana la sisteme de inchidere cu rulou sau casetat, manual sau motorizat, toate executate de noi. Ne ocupam cu inchiderile de terase in Bacau si nu numai, va garantam calitate si promptitudine.

Inchiderea terasei dumneavoastra poate aduce multe beneficii si mai jos vom discuta despre acest lucru , precum si despre modalitatile de inchidere.
 
Daca alegeti sa va protejati terasa trebuie sa stiti ca este o modalitate foarte buna , deoarece va v-a ajuta pe tot parcursul anului , nu doar in lunile in care caldura poate fi insuportabila.
 
Sistemul de inchidere a terasei cu folie transparenta, cu capse si bride va poate ajuta atunci cand temperaturile sunt scazute , pe timp de ploaie, zapada sau vant. Acest sistem este foarte usor de instalat atat pentru foisoare cu structura din lemn cat si pentru terase.
 
Ca si avantaje enumeram :
Adaptabilitate : se pliaza oricarei forme pe care terasa dumneavoastra o are.
Durabilitate : durata mare de viata, de peste 5 ani, atunci cand este intretinuta si depozitata corespunzator.
Usurinta in montaj : acest tip de inchidere se poate monta foarte usor cu fermoar, pentru a facilita accesul pe terasa/foisor.
Pret accesibil : daca luam in calcul alte sisteme de inchidere ale teraselor/foisoarelor, acesta tip nu necesita o investitie foarte mare.
Nu este necesara calificarea : acest tip de inchidere a terasei nu necesita calificare sau experienta in acest domeniu, insa pe noi ne recomanda experienta in acest domeniu si feedback-ul clientilor.
 
Sistemul de inchidere cu rulou se poate folosi atat pentru inchiderea teraselor exterioare, a foisoarelor, cat si pentru inchiderea balcoanelor. Acesta ofera un grad de protectie de 90% impotriva infiltratiilor de apa si 88% impotriva infiltratiilor de zapada.
 
Ca si avantaje mentionam:
Usurinta in montaj : se poate monta usor pe toate tipurile constructii , indiferent de structura acestora
Pret accesibil : acest tip de inchidere nu necesita costuri mari, este accesibil pentru oricine.
Timp scurt de executie : inchiderea terasei cu rulou transparent se poate efectua intr-un timp foarte scurt
Durabilitate : puteti fi sigur ca perioada de viata a unui rulou transparent este una destul de mare.
 
Daca am reusit sa va captam atentia asupra sistemelor de inchidere a teraselor si foisoarelor si nu numai, va asteptam sa ne contactați cu incredere pentru a va face o oferta de pret.