Productie publicitara Bacau Tel: 0772035508
Despre inchiderea terasei sau a foisorului

Despre inchiderea terasei sau a foisorului

Inchiderea terasei dumneavoastra poate aduce multe beneficii si in acest articol vom discuta despre acest lucru , precum si despre modalitatile de inchidere. Daca alegeti sa va protejati terasa dumneavoastra trebuie sa stiti ca este o modalitate foarte buna , deoarece va v-a ajuta pe tot parcursul anului , nu doar in lunile in care caldura poate fi insuportabila.Sistemul de inchidere a terasei cu folie transparenta, cu capse si bride va poate ajuta atunci cand temperaturile sunt scazute , pe timp de ploaie, zapada sau vant. Acest sistem este foarte usor de instalat atat pentru foisoare cu structura din lemn cat si pentru terase.

Ca si avantaje enumeram :

  • Adaptabilitate : se pliaza oricarei forme pe care terasa dumneavoastra o are
  • Durabilitate : durata mare de viata, de peste 5 ani, atunci cand este intretinuta si depozitata corespunzator
  • Usurinta in montaj : acest tip de inchidere se poate monta foarte usor cu fermoar, pentru a facilita accesul pe terasa/foisor
  • Pret accesibil : daca luam in calcul alte sisteme de inchidere ale teraselor/foisoarelor, acesta tip nu necesita o investitie foarte mare.
  • Nu este necesara calificarea : acest tip de inchidere a terasei nu necesita calificare sau experienta in acest domeniu, insa pe noi ne recomanda experienta in acest domeniu si feedback-ul clientilor

Sistemul de inchidere cu rulou se poate folosi atat pentru inchiderea teraselor exterioare, a foisoarelor, cat si pentru inchiderea balcoanelor. Acesta ofera un grad de protectie de 90% impotriva infiltratiilor de apa si 88% impotriva infiltratiilor de zapada.

Ca si avantaje mentionam:

  • Usurinta in montaj : se poate monta usor pe toate tipurile constructii , indiferent de structura acestora
  • Pret accesibil : acest tip de inchidere  nu necesita costuri mari, este accesibil pentru oricine.
  • Timp scurt de executie : inchiderea terasei cu rulou transparent se poate efectua intr-un timp foarte scurt
  • Durabilitate : puteti fi sigur ca perioada de viata a unui rulou transparent este una destul de mare

Daca am reusit sa va captam atentia asupra sistemelor de inchidere a teraselor si foisoarelor pentru zona Bacau si nu numai, va asteptam sa ne apelati cu incredere pentru a va face o oferta de pret.

No comments yet.

Leave a Reply