Productie publicitara Bacau Tel: 0772035508
Casetele luminoase – varianta moderna de publicitate

Casetele luminoase – varianta moderna de publicitate

Casetele luminoase reprezinta unul din cele mai accesibile si utile tool-uri de semnalizare , precum si de promovare a afacerii dvs. Pe langa faptul ca sunt vizibile si te ajuta sa atragi rapid atentia asupra spatiului afacerii tale, casetele luminoase sunt foarte eficiente atunci cand iti doresti sa ai un impact vizual imediat al posibilului client.

De la un simplu baner intins pe un cadru metalic iluminat cu neon led, pana la profile de aluminiu natur sau vopsit in camp electrostatic, cu fata din plexiglass led si iluminare led, casete luminoase reprezinta solutia ideala pentru publicitatea afacerii dumneavoastra.

Daca stam sa ne gandim la avantajele acestor casete luminoase, unul dintre acestea este faptul ca au un pret accesibil pentru oricine. Puteti opta pentru fabricarea acestora in functie de dimensiunea cladirii unde aveti afacerea, precum si in functie de arhitectura acesteia. Dar cred ca cel mai mare avantaj este acela ca brand-ul afacerii dumneavoastra este vizibil, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Aceste casete luminoase pot fi vizibile datorita neoanelor sau a ledurilor si pot avea doua fete, nu doar una, pentru a atrage atentia din mai multe unghiuri.

Casetele luminoase sunt principalul element de promovare a unei afaceri, cu costuri accesibile pentru toata lumea. Acestea pot fi realizate din plexiglass cu profil de PVC sau aluminiu in functie de rezistenta dorita, cadru metalic cu poliplan printat sau colantat, ori din alucobond rutat si frezat. De obicei iluminarea casetelor luminoase se face cu neon cu sau fara led. Totusi in ultimii ani datorita evolutiei tehnologice si din dorita de reduce consumul de energie electrica, principalul sistem de iluminare se realizeaza cu tehnologie led.

Trebuie luat in calcul faptul ca aceste casete luminoase se pot monta atat in interiorul cladirii cat si in exteriorul acesteia. Casete luminoase indoor (in interiorul cladirii) au ca si avantaj ca sunt montate acolo unde exista un trafic mare de posibili client, deci se va imbunatati considerabil vizibilitatea firmei dvs.

Totodata, casetele luminoase outdoor (in afara cladirii) au ca si avantaj expunerea indelungata a unui afisaj de dimensiuni mari , ce nu face altceva decat sa intareasca imaginea pozitiva a firmei.

Casetele luminoase pot schimba sau imbunatatii imaginea firmei dvs. pentru ca transmit mesajul corect al brand-ului dumneavostra. Imaginatia reprezinta cheia acestei forme de promovare deoarece cu mesajul transmis cu ajutorul casetelor luminoase puteti intra in mintea clientului unde va veti crea o pozitie statornica.

Ganditi-va la casetele luminoase ca si cartea dumneavostra de vizita. Cu cat este mai simpla, mai eleganta, mai misterioasa, cu atat veti atrage atentia posibililor clienti.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a construi impreuna cea mai buna promovare pentru afacerea dumneavoastra. Noi suntem solutia pentru orice productie publicitare in Bacau.

No comments yet.

Leave a Reply