Reprezinta solutia traditionala de iluminare a unui panou publicitar. De la un simplu banner intins pe un cadru metalic si iluminat cu neon led, pana la profile de aluminiu natur sau vopsit in camp electrostatic cu fata din plexiglass led si iluminare led, casetele luminoase reprezinta solutia ideala pentru promovarea afacerii dumneavoastra.

Casetele luminoase sunt principalul element de promovare a unei afaceri. Acestea pot fi realizate din plexiglass cu profil de PVC sau aluminiu in functie de rezistenta dorita, cadru metalic cu poliplan printat sau colantat ori din alucobond routat si frezat. De obicei iluminarea casetelor luminoase se face cu neon cu sau fara led. Totusi in ultimii ani, datorita evolutiei tehnologice si din dorinta de a  reduce consumul de energie electrica, principalul sistem de iluminare se realizeaza cu tehnologie led.

[ngg src=”galleries” ids=”4″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″ template=”/home/studioul/benere.ro/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php”]